Even weg van de dagelijkse sleur? Doe samen met je collega’s mee aan teamtraining

Teamtraining zorgt ervoor dat de band tussen jou en je collega’s hersteld wordt als nooit tevoren. Het haalt jullie uit de dagelijkse sleur van het werk op kantoor en levert een ontzettend leuke ervaring op, waarbij de ontwikkeling van jouw team voorop staat. Lees op deze pagina alles over teamtraining, en als je klaar bent zal je je afvragen waarom jullie dit niet eerder hebben gedaan.

Wat doe je bij teamtraining?

Er zijn een hoop verschillende vormen van deze activiteit. Bij sommigen gaat het er fysiek hard tegenaan, bij anderen moeten jullie hard nadenken om samen een puzzel op te lossen. Teamtraining heeft veel overeenkomsten met teambuilding. Het verschil is dat teambuilding meestal wordt gedaan door een nieuwe groep mensen, om elkaar beter te leren kennen, en dat teamtraining echt iets is voor een team dat al een tijdje met elkaar samenwerkt. Daarom gaan jullie nét dat stukje verder dan bij teambuilding, om jullie jezelf zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Vaak gaat het om een groep mensen die dagelijks op kantoor samenwerkt, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het kan bijvoorbeeld ook zoiets zijn als een sportteam. De doelgroepen zijn niet vast, en er is altijd wel een training die bij jouw team past. Jullie samenwerking wordt verbeterd, je leert beter communiceren of bouwt meer vertrouwen op tegenover je collega’s. Lees verder om nog meer te weten te komen over de vele voordelen die het jullie biedt.

Wat doet het voor jouw team?

Naast de voordelen die eerder al aan bod zijn gekomen, zoals de verbeterde groepsdynamiek en het hernieuwde vertrouwen in elkaar, zijn er nog veel andere voordelen. Na de afgelopen jaren, waarin mensen veel thuis hebben gezeten en het werkritme is verslapt, is dit dé manier om met een positieve start opnieuw te beginnen. Als alle activiteiten door jullie zijn afgerond, zal het aanvoelen of je nooit bent weggeweest en is de relatie met je collega’s beter dan ooit. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie al lang weer op kantoor zijn begonnen, en dat jullie allemaal moe worden van al het dagelijkse werk. In dat geval zorgt teamtraining ervoor dat je uit de dagelijkse sleur getrokken wordt, zodat jullie er daarna weer helemaal tegenaan kunnen. Bovendien zullen jij en je collega’s allemaal genieten van hoe jullie samenwerking is veranderd.

Verschillende soorten activiteiten

Teamtraining is voor iedereen, en er bestaat altijd een vorm die interessant is voor jouw team. Bij Teamspeling worden er veel verschillende activiteiten aangeboden, die allemaal zijn samengesteld op basis van een unieke formule. De leerzame ervaringen van deze activiteit worden namelijk gecombineerd met een grote dosis humor. Op het moment zijn er trainingen beschikbaar die zich focussen op hoe jouw team omgaat met hoge werkdruk, hoe de leden van jouw team op een positieve manier feedback kunnen geven, en hoe de vergaderingen van jouw team een verfrissende impuls kunnen krijgen. Nieuwsgierig geworden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef jouw werkplek deze positiviteit boost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *