3 Tips voor impactvolle kerstgeschenken aan jouw collega’s

Kerstmis is bijna hier. Dat betekent dat je een uitstekende kans voor je hebt liggen om jouw collega’s te verrassen en te bedanken voor hun harde werk. Bovendien kan het geven van de juiste geschenken aan jouw medewerkers een goede bijdrage leveren aan jouw inspanningen op het gebied van betrokkenheid en retentie. Om je te helpen een fantastisch kerstpakket samen te stellen dat de verwachtingen van jouw werknemers zal overtreffen, hebben we hier enkele nuttige tips samengesteld.

Denk vooruit

Er is een grote kans dat je tijdens het lezen van dit artikel alle benodigde kerstvoorbereidingen al hebt getroffen. Natuurlijk respecteren we dat zeer! Een goed kerstpakket kopen kan namelijk wat tijd innemen en het is belangrijk dat je iets kiest dat goed past bij jouw collega’s. Bovendien is het laatste kwartaal van het jaar voor de meeste ondernemingen ongelofelijk druk, waardoor het belangrijk is om een goed uitgevoerde cadeaustrategie vooruit te plannen. Over het algemeen raden we aan om alle geschenken voor de feestdagen tegen eind oktober te selecteren en in te kopen. Op deze manier voorkom je onverhoopte voorraadtekorten en ben je er zeker van dat je jouw teamleden precies kan geven wat ze graag zouden willen! 

Vertel een verhaal

Bij het geven van een kerstpakket is het belangrijk dat je een strategie ontwikkelt voor wat je schenkt en goed nadenkt over wat het cadeau precies vertegenwoordigt. Je kunt kerstgeschenken namelijk gebruiken om een verhaal te vertellen dat de ontvanger met jouw bedrijf weet te verbinden. Hierdoor ben je niet alleen in staat om een passend cadeau te kiezen, maar zorg je ook voor dat je iets merkwaardigs weet samen te stellen.

Geef jouw collega’s meerdere opties

Om er zeker van te zijn dat jouw collega’s tevreden zijn met hun kerstgeschenk, kan je ervoor kiezen om hen meerdere opties voor een cadeau te geven. Hoewel dit wellicht het verrassingselement zal wegnemen, ben je ervan verzekerd dat je teamleden niet teleurgesteld zullen zijn met hun geschenk. Wil je een kerstcadeau kopen dat gevarieerd is, een verrassing blijft en volledig afgestemd kan worden op jouw collega’s? Dan kies je voor een Pluim! Dit is een cadeaubon die net iets anders is dan de gewoonlijke waardebon. Met een Pluim cadeaubon kan je een A4-kaart geheel naar eigen wens personaliseren voor de ontvanger en heb je de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen. Perfect om er tijdens de wintertijd even tussenuit te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *