Is een pasjeshouder iets voor jou?

Steeds meer mensen gebruiken een dubbele pasjeshouder. Afgelopen jaar heb ik er zelf ook een gekocht. Ik moet zeggen dat ik heel erg enthousiast ben. Eerst had ik nog mijn twijfels, omdat ik regelmatig nog met contant geld betaalde. Toch ben ik overstag gegaan. De pasjeshouder zorgt er nu voor dat ik nooit meer moeite heb om mijn pasjes bij elkaar te houden. Waar ik vroeger nog regelmatig nog passen door mijn huis liet slingeren, liggen ze nu altijd in de pasjeshouder. Ben je benieuwd of een pasjeshouder iets voor jou is? Lees dan verder. Ik zet in dit blog de voordelen, uit eigen ervaring, op een rijtje. 

Beter voor je rug!

Ja, je leest het goed! Een pasjeshouder is beter voor je rug. Misschien verklaar je me nu voor gek en heb je geen idee waar ik het over heb. Een portemonnee kan namelijk op langere termijn voor enorm veel rugklachten zorgen. Doordat veel mensen de portemonnee in hun achterbroekzak dragen staat je rug niet recht. Je spieren moeten dit corrigeren. Op de lange duur ga je dit natuurlijk voelen. AUW! Met een pasjeshouder heb je hier geen last van. Deze kun je namelijk gewoon in je voorzak dragen. 

Minder kans op zakkenrollen

Een ander groot voordeel van een pasjeshouder is dat je veel minder kans hebt op zakkenrollers. Veel zakkenrollers houden hun ogen altijd op de portemonnees van toeristen. Deze bevinden zich vaak in open tassen of in de achterzak van mensen. Door het dunne formaat van de pasjeshouder van bijvoorbeeld Secrid.com kun je deze makkelijk in je voorzak houden. Je houdt hierdoor makkelijk controle over je pasjeshouder. De kans de een zakkenroller bij jou toeslaat, is hierdoor veel minder groot! Er zitten dus veel voordelen aan een pasjeshouder! Ben je na het lezen van dit blog ook klaar met jouw portemonnee? Kijk dan op de website welke pasjeshouder bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *