Leuke relatiegeschenken voor Pasen

Pasen komt langzaam maar zeker weer om de hoek kijken. Op 9 april is het eindelijk zover om de Lente in te luiden en uit te kijken naar alle groei die te wachten staat. Pasen is een christelijke feestdag, maar is gekoppeld aan verschillende Lentefeesten van eeuwen geleden. Bij die feesten stonden de kippen en hazen symbool voor de vruchtbaarheid die de Lente met zich meeneemt. Met zo’n positieve, bloeiende insteek is dit dus een mooi moment om jouw werknemers en klanten te verrassen met een leuk relatiegeschenk. In dit artikel vind je wat tips om jouw relaties opvallend te verrassen met Pasen.

Adopteer een kip

Nee, niet voor bij het kantoor, maar gewoon op de boerderij. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om kippen te adopteren en te laten leven op de boerderij waar ze geboren zijn. Zoek simpelweg op ‘adopteer een kip’ met de plaatsnaam van jouw bedrijf en je zal zeker weten een boerderij vinden die deze optie aanbiedt. Tegen een bepaald bedrag kan je één of meerdere kippen adopteren voor jouw werknemers of klanten. Afhankelijk waar je adopteert kan je voor dat bedrag weken lang eieren komen halen of na een bepaalde tijd het vlees van de geadopteerde kip ophalen bij de boerderij. De meeste boeren verzenden ook hun producten in bijvoorbeeld vershoudboxen waarin het vlees voor minimaal 24 uur bevroren blijft. Een duurzame en persoonlijke manier om lekker te genieten van vlees en eieren van een eigen kipje.

Chocolade

Het is misschien een grappig gezicht om volwassenen naar paaseieren te laten zoeken, maar er zijn ook veel andere paasgeschenken van chocolade die je kan uitdelen aan jouw relaties. Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden qua paaschocolade wat je cadeau kan doen, dus kijk zeker rond tot je iets vindt dat past bij jouw bedrijf. Het hoeft niet groots te zijn om op te vallen, want chocolade laat endorfine vrijkomen in het brein en dat maakt ieder mens gelukkig. Probeer in ieder geval wel af te stappen van de chocolade paashazen, die zijn ondertussen vrij cliché. Kies iets opvallends wat laat zien hoe uniek jouw bedrijf is.

Bloemen

Zoals al benoemd, staat Pasen voor de komst van de Lente. En in de Lente komt alles tot bloei. Een prachtig bos bloemen is een vrolijk en mooi relatiegeschenk. Bij de Lente passen misschien het beste tulpen of krokussen, maar ook wild bloemen zijn tegenwoordig helemaal in de mode. Wil je dat jouw relaties optimaal kunnen blijven genieten van hun bloemen? Kies dan voor een droogbloemen boeket. Droogbloemen kunnen jarenlang goed blijven en zullen zo dus een ongelooflijk lange, positieve herinnering zijn aan de samenwerking die jij met jouw klanten bent aangegaan. Ook mensen die hooikoorts hebben, kunnen genieten van droogbloemen, omdat ze geen pollen meer vrijlaten.

Bomen

Laat een jonge boom planten voor jouw werknemers. Het liefst op grond in de buurt, zodat je kaarten of chocolade cadeaus in de boom kan hangen als extra bedankje, maar anders kun je geld doneren om bomen te laten plaatsen in bossen die worden aangelegd. Dit is niet alleen een mooi symbool voor de groei die jij met jouw werknemers wil doormaken voor een betere toekomst, het helpt ook nog eens met de CO2 impact van jouw bedrijf. Op de meeste sites waar je een boom kan doneren, kan je precies terugzien in welke mate jij het klimaat en de wereld positief beïnvloedt. Zeker iets om mee te pronken op de website van jouw bedrijf en mogelijk een mooie inspiratie voor jouw werknemers en relaties om ook bomen te gaan doneren.

Zoals je ziet zijn er genoeg opties om een origineel en leuk geschenk uit te delen met Pasen. Met een kleine voorbereiding, luidt je zo vrolijk het nieuwe seizoen in. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *